Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

T'agradaria dedicar temps als altres? Busquem voluntaris!

campanya2018 OKT'agradaria dedicar temps als altres? A La Muntanyeta busquem voluntaris que vulguin millorar la vida de les persones amb paràlisi cerebral.

Amb el suport de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i l'Ajuntament de Tarragona, hem iniciat una crida de voluntariat per sumar al nostre projecte a totes aquelles persones que vulguin dedicar una part del seu temps lliure a una causa social. Concretament, busquem persones que vulguin donar suport a les activitats i tasques que es desenvolupen a l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral i, d'aquesta manera, contribuir a millorar la vida de les persones amb discapacitat.

Volem que l'experiència de voluntariat s'adapti a les inquietuds de cada persona. És per això que, a la borsa de voluntariat www.voluntariatenunclic.cat es poden consultar les places de voluntariat disponibles. Allí, es detallen les necessitats de l'entitat, així com les hores de dedicació i les tasques a desenvolupar en cada cas concret. Hi ha voluntariats de suport a les activitats o sortides, així com també busquem persones que ens puguin donar un cop de mà en la jardinería del centre, entre d'altres.

Les persones que estiguin interessades en fer voluntariat a La Muntanyeta, es poden dirigir al Punt del Voluntariat de l'Ajuntament de Tarragona, que es troba a la Plaça Imperial Tarraco, a la planta baixa de l'antiga Facultat. Allí els informaran dels requisits i la documentació necessària. L'horari d'atenció és dilluns de 10 a 12h i dimecres de 17 a 19h. També poden enviar un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

I si tens algun dubte sobre què és el voluntariat i què implica, aquí et donem resposta a algunes preguntes freqüents.

Sigues voluntaris, sigues Muntanyeta!