Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Celebrem el Dia Escolar de la No violència i la Pau

Sota el lema "La convivència s'aprèn", els centres educatius de Tarragona han celebrat avui el Dia Escolar de la No violència i la Pau (DENIP). L'acte, que s'organitza dins del projecte d'Educació per la Pau, ha tingut lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, i ha comptat amb prop de 700 participants.

La celebració conjunta del DENIP per part dels centres educatius de Tarragona té com a objectiu posar en comú les activitats realitzades dins del projecte d'Educació per la Pau durant el primer trimestre del curs, així com compartir reflexions i propostes entorn a l'educació per la pau.

Enguany, el lema escollit ha estat "La convivència s'aprèn", i ha recollit els treballs realitzats durant la primera part del curs dins del projecte "La cadena de la convivència", una proposta que ha facilitat el coneixement i el treball cooperatiu entre els centres implicats.

En aquesta cadena de convivència, tots els participants han estat amfitrions d'un centre, i també han estat les visitants d'un altre. A través d'aquesta cadena han descobert uns espais, unes activitats i uns companys diferents i, al mateix temps, han pogut copsar i compartir moltes coses i interessos comuns i reflexionar sobre la necessitat de millorar la convivència. Una experiència que ha permès als alumnes descobrir i aprendre coses noves, veure com tots som diferents i, alhora, de quina manera podem compartir aquesta diferència i enriquir-nos-en.

Us deixem amb algunes imatges de la celebració del DENIP al Palau de Congressos de Tarragona.