Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Aquest cap de setmana visita el Saló Lúdic i del Col·leccionisme Playmobil 2017 de Tarragona

cartell tarragona MediumL'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) col·labora enguany en la celebració d'aquesta trobada per a totes aquelles persones fans dels Playmobil, organitzada per Clickfactory i que tindrà lloc al Recinte Firal del Palau Firal i de Congressos de Tarragona els dies 28 i 29 d'octubre.
En més de 1000 metres quadrats, els visitants podran veure fantàstics diorames Playmobil, podran adquirir productes als diferents punts de venda, alhora que participar a les nombroses activitats programades com són el pinta-cares, el buscaclicks, tir amb arc, el taller Stop-Motion, els tallers de caretes i de xapes, les pel·lícules playmobils, el taller creatiu de diorames i el Playmobasket, entre altres. Totes les activitats són gratuïtes amb l'entrada.
Cal destacar que Clickfactory destinarà una donació solidària a la Federació Catalana d'Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT), entitat a la qual pertany l'APPC. A més també, l'organització col·laborarà amb la Fundació Banc dels Aliments i lliurarà per cada aliment que portin els visitants un tiquet sorteig Playmobil.
Les entrades es poden adquirir als mateixos accessos al recinte i tenen un cost de 4 euros. Els menors de tres anys tenen l'entrada gratuïta. Amb cada entrada es podrà participar a la rifa Playmobil impulsada pels organitzadors.
Els horaris del saló seran el dissabte de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre. Pel que fa al diumenge, es mantindran els horaris però el saló tancarà a la tarda una hora abans, a les 7. Serà aleshores quan tindrà lloc l'acte de cloenda amb la participació d'integrants de la Junta Directiva de l'APPC.
Us animem a participar en aquest saló de caràcter familiar i lúdic que no deixarà indiferents a tots els fans dels Playmobils!