Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

La Junta directiva de l’APPC es reuneix amb els principals representants institucionals del territori

APPC La MuntanyetaMembres de la Junta Directiva de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) de Tarragona han dut a terme, en les darreres setmanes, diferents reunions amb els principals representants institucionals al nostre entorn.
És el cas, per exemple, de la reunió que van mantenir fa un parell de setmanes amb Jordi Sierra, Subdelegat del Govern Central a Tarragona; o la més recent la setmana passada amb Òscar Peris, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona. En totes aquestes reunions, els integrants de la Junta han volgut intercanviar impressions al voltant de l'activitat del nostre centre i fer-los coneixedors de la tasca que un important nombre de professionals i voluntaris duen a terme a diari en bé de totes les persones amb paràlisi cerebral de la nostra província.

Alhora, també els han volgut presentar el projecte del futur edifici de La Muntanyeta a Bonavista, un nou equipament que quan estigui acabat acollirà la Residència Trèvol i el Taller Ocupacional Gresol. Les obres d'aquest nou edifici avancen a molt bon ritme. Es tracta d'un projecte de gran envergadura, imprescindible per tal que l'Associació pugui continuar creixent i oferint el màxim de serveis possibles en aquest àmbit.