Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

ONCE Catalunya atorga a títol pòstum a la figura de Jaume Marí un dels seus Premis Solidaris 2017

Jaume MaríEls Premis Solidaris ONCE Catalunya tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, projectes i mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d'influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal i l'accessibilitat universal. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits.

Enguany, després de la dura pèrdua del Jaume Marí, director general de La Muntanyeta, hem conegut que ONCE Catalunya ha volgut reconèixer, a títol pòstum, la seva incansable tasca. Així doncs, en aquesta edició dels Premis Solidaris 2017 la figura del Jaume ha estat reconeguda amb aquest guardó en la modalitat de persona Física.

Altres entitats premiades en aquesta edició són: Fundació Arrels (a la Institució, Organització, Entitat o ONG); el programa 'L'Olot, a Ràdio Olot' (al mitjà o projecte de comunicació); Tallers Gaudí (a l'Empresa); i l'Ajuntament El Prat de Llobregat pel programa 'Àpats a domicili' (a l'Administració Pública).

Els premiats, o en el cas del premi atorgat a Jaume Marí representants de l'APPC, rebran l'obra escultòrica SOLIDARIS, en un acte públic que tindrà lloc dijous 5 d'octubre a l'Auditori ONCE Catalunya.

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya se celebren des del 2001. Des de llavors han estat guardonats, entre d'altres, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Pere Casaldàliga, Isidre Esteve, el Pare Manel, Anna Vives, Borja Corcóstegui i les fundacions de Vicente Ferrer o Pasqual Maragall.