Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

La Residència Trèvol rep un ajut de 3.000 euros de Port Solidari per posar en marxa un nou projecte d’estimulació sensori-perceptiva

L'Associació Provincial de Paràlisis Cerebral de Tarragona (APPC) va participar ahir en l'acte d'entrega de la III Convocatòria d'Ajudes Sílvia Cuesta a projectes socials de PortSolidari. Aquesta convocatòria consta de 4 ajudes d'un màxim de 3.000€ per cadascuna per a projectes socials apadrinats per treballadores i treballadors de l'Autoritat Portuària de Tarragona.
Rosa Reig, directora de la residència Trèvol, va ser l'encarregada de recollir l'ajut acompanyada de la seva padrina, l'Elisenda Segura. Reig va voler agrair l'aportació de Port Solidari i la implicació de l'Elisenda, alhora que va fer un repàs al projecte a què es destinaran aquests diners. Per la seva banda, l'Elisenda Segura va voler recordar la figura del Jaume Marí i també va fer un repàs al projecte de La Muntanyeta a Bonavista amb la construcció del nou edifici.
El projecte presentat per l'APPC en aquesta convocatòria es basa en crear una nova activitat sensori-perceptiva a la Residència Trèvol, oferint un espai on, a través de l'aigua, es pugui estimular el cos dels usuaris arribant a les terminacions nervioses i utilitzant diferents sabons, olis i materials de diferents textures.
Així doncs amb aquesta activitat, que podran realitzar també els nois i noies que no fan l'activitat d'hidroteràpia fora del centre, s'aconseguirà facilitar un espai de relaxació i teràpia per als nois i noies; fomentar un entorn confortable per als usuaris afectats de paràlisi cerebral; augmentar la relaxació muscular de la persona a través d'aquesta estimulació; i fomentar també la interacció i estrènyer el vincle entre el professional i l'usuari.
La convocatòria porta a partir d'aquest any el nom de Sílvia Cuesta com a homenatge a la directora del departament d'Organització i Recursos Humans del Port que va ser una de les persones impulsores d'aquest projecte a PortSolidari.