Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Un treball del nostre company Lluís Booth reconegut als Premis el CAC a l’Escola

20170602 Premis el CAC a lEscolaUn treball del nostre company Lluís Booth, profesor de La Muntanyeta, ha estat seleccionat finalista en la XIV edició dels premis CAC a l'Escola, organitzats pel Consell Audiovisual de Catalunya. Aquests premis van adreçats a l'alumnat i al professorat dels centres educatius de Catalunya i que tenen com a objectiu fomentar l'educació en comunicació audiovisual en l'àmbit escolar.
El treball de Booth, titulat 'Love is the only way' ha estat distingit amb el 2n premi en la categoria de Professorat de centres educatius d'educació especial. El videoclip és un treball final de curs que pretén plasmar d'una forma atractiva, dinàmica i divertida, i expressar amb una música i una imatge, la relació dels alumnes i els professionals de l'aula E de l'escola al llarg del curs, alhora que deixar un poderós record de les vivències així com de l'experiència compartida. És una experiència molt interessant tant pels alumnes com pels professionals. Els alumnes exploren i exploten les seves aptituds comunicatives, expressives i artístiques des del joc amb la música, amb la càmera, amb els professionals, en una dinàmica positiva en què, tot i conèixer molt els alumnes, sempre ens sorprenen donant més del que podíem preveure. De fet, el més interessant del treball no és el que està prèviament al guió, el més interessant és tot el que surt del guió, tant el que s'aprofita pel videoclip final, com el que queda enregistrat, aquelles sorpreses en forma de reaccions espontànies dels alumnes, respostes i comentaris que potser passen inadvertides en directe, en un temps present, però que pots descobrir quan repasses les filmacions amb tranquil·litat.
I és que els vídeos que fan des de fa gairebé 7 anys tenen una repercussió a nivell de centre i a nivell d'entitat. Generen expectació i orgull com a col•lectiu, a més d'un pretext d'interacció i interrelació, d'usuaris i professionals d'altres serveis amb els alumnes.
En l'acte de lliurament Lluís Booth va rebre el premi en presència de la consellera de la Presidència, Neus Munté; del president del CAC, Roger Loppacher; de la consellera del CAC i presidenta del jurat, Carme Figueras; del director territorial a Barcelona de CaixaBank, Jordi Nicolau; i del director del Centre CosmoCaixa, Lluís Noguera.
Us deixem aquí sota el gran treball que ha realitzat el Lluís i el felicitem un cop més pel resultat obtingut però també per tota la feina feta.

Podeu veure el treball a través d'aquest enllaç