Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Jaume, no t'oblidem

comiat JaumeEncara trasbalsats per la pèrdua del nostre company, amic i director general, Jaume Marí, dissabte dia 22 va tenir lloc al nostre centre un senzill però sentit acte de comiat a qui ha estat al capdavant de la nostra entitat els darrers anys.

Diverses autoritats, així com representats d'entitats socials d'arreu de Catalunya i del territori espanyol, i també famílies, professionals del centre, amics i familiars, van acudir a l'acte per recordar i homenatjar el Jaume. Núria Buira, directora de l'escola, va recordar el llegat del Jaume a La Muntanyeta, així com Raúl Iván Perales i Rubèn Coch, en representació dels nois i noies del centre, van dir unes sentides paraules en record al director general.

També Mercè Batlle, presidenta de la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) va destacar la gran tasca que Jaume Marí va realitzar al llarg de la seva trajectòria en l'àmbit social i de la discapacitat. En la mateixa línia es va expressar Isabel Márquez, secertària de la Junta Directiva de Confederación ASPACE. Des del 2009, Jaume Marí presidia la Confederación ASPACE, i entre les seves actuacions destaquen diversos projectes que va impulsar per afavorir la participació social de les persones amb paràlisi cerebral.

L'acte va comptar també amb les paraules de la presidenta de l'APPC, Rosa Maria Rizo, que va assegurar que tot i la pèrdua de Jaume Marí ens deixa un gran buit, seguirem treballant per fer realitat els projectes que Marí va impulsar. Així es va expressar també César Puig, president de la Fundació La Muntanyeta, que va recordar als presents que l'entitat impulsa un projecte d'ampliació de serveis que ha de continuar endavant amb la complicitat i el suport de tota la societat tarragonina.

Per últim, un dels germans de Jaume Marí va expressar unes sentides paraules de record per qui ha estat l'ànima de La Muntanyeta en els darrers temps. L'acte va concloure amb un pilar dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Jaume, et trobem a faltar, però no t'oblidarem. El teu llegat perdurarà per sempre i seguirem treballant per defensar els drets de les persones amb paràlisi cerebral, per qui tu tant vas lluitar.