Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Una nova caminada solidària de rècord!

Hem aconseguit una nova caminada de rècord! Més de mil persones han participat en la vuitena edició de la caminada solidària per La Muntanyeta. Amb aquesta xifra, un any més hem batut un nou rècord de participació. La marxa va començar al tram final de la Rambla Nova, i el recorregut, d'uns vuit quilòmetres, va portar els participants fins a la Muntanya de Sant Pere, on es troben les instal·lacions de l'APPC. Un cop allí, tothom va poder conèixer l'entitat, així com van gaudir d'un bon esmorzar.

L'èxit de la marxa no només es dóna per l'alta participació, sinó que també és gràcies a les persones voluntàries que s'hi impliquen. Cal destacar la feina del grup excursionista Amics de La Muntanyeta, que ja fa vuit anys que de manera voluntària organitza aquest acte a favor de l'entitat. D'altra banda, també és rellevant la feina dels voluntaris de Tarragona 2017, que van donar suport a l'organització en diferents tasques, i la dels voluntaris de l'Obra Social La Caixa, que van acompanyar el nombrós grup de persones amb cadira de rodes que també van gaudir de la caminada.

La vuitena caminada solidària també ha estat possible gràcies a les diferents empreses col·laboradores, com Instaldec, Lear Corporation, i2Sistemas i e2electric. La seva implicació ha garantit la viabilitat d'aquest acte solidari.

Després d'un generós esmorzar a les instal·lacions de La Muntanyeta, la caminada va seguir cap a la Rambla Nova, on va finalitzar amb la música del Dj Abadia.

Moltíssimes gràcies a tots per fer possible una nova caminada de rècord! Ens retrobem l'any vinent! A continuació trobareu fotografies de la marxa, gràcies als voluntaris Salvador Jansà i Carmelo Rodrigo: