Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Treballadors de Carrefour col·laboren amb La Muntanyeta en motiu del ‘Día de la Buena Gente’

Treballadors de Carrefour a Tarragona, en motiu de la celebració del "Día de la Buena Gente" de Carrefour, van col·laborar divendres al matí en diverses tasques de manteniment del jardí de La Muntanyeta.

Els treballadors de Carrefour van participar de manera voluntària a pintar la tanca del jardí del centre, així com van realitzar tasques de manteniment i hi van plantar herbes aromàtiques i flors. Hem d'agrair que malgrat la calor i l'esforç realitzat, els voluntaris no van perdre el somriure ni la gran energia de la que ens hem beneficiat tota l'entitat.

Aquesta és una iniciativa de la Fundación Solidaridad Carrefour que té com a objectiu conscienciar i sensibilitzar als seus treballadors a partir del coneixement de diferents realitats socials, a més d'incentivar la seva participació en accions de voluntariat.

La Fundación Solidaridad Carrefour coordina tots els programes que desenvolupa Carrefour en matèria d'acció social a Espanya. Dóna suport especialment projectes en benefici de la infància amb discapacitat o en exclusió social. Ajuda a les persones en situació de vulnerabilitat i intervé en operacions d'emergència a Espanya. Igualment, promou la integració laboral de persones amb discapacitat o en risc d'exclusió i fomenta la participació dels empleats del Grup en les diferents iniciatives socials.