Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Participa al concurs de contes "Per fi un conte per a tots!"

ConvocatoriaConteLa Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) ha obert la convocatòria per participar al segon concurs de contes infantils FEPCCAT "Per fi un conte per a tots!".

Igual que amb el primer conte fruit d'aquesta iniciativa, que portava per títol "Jo també vull ser artista!", l'objectiu del concurs és fer un conte accessible a tota la infància, integrador i inclusiu, que a més de ser una excel·lent eina pedagògica, sigui un bon recurs per introduir els més menuts al món de la lectura i donar-los a conèixer la diversitat comunicativa i lingüística existent.

A través d'aquest conte, dirigit a grans i petits, volem també donar a conèixer l'existència de diferents sistemes de comunicació, que permetran gaudir de la lectura a molts i descubriran un món de possibilitats a molts altres.

Del conte guanyador del concurs, se'n publicaran uns 500 exemplars, i cadascun d'ells podrà llegir-se en català-castellà, en francès-anglès, en pictogrames, en braille, i també inclourà un audio-conte.

​La temàtica dels contes és lliure i han de tenir una extensió d'unes dues pàgines. Els contes s'hauran d'enviar a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i hi ha temps per presentar-los fins al proper 29 d'abril.

Trobareu tota la informació a les bases adjuntes.

Animeu-vos a participar!

ACTUALITZACIÓ: S'amplia el termini fins al 12 de maig de 2016