Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Preguntes freqüents sobre voluntariat

Puc ser voluntari?
I tant! Qualsevol persona major de 18 anys que disposi de temps lliure en algun moment de la setmana i el vulgui dedicar als altres, amb un esperit altruista, pot ser voluntari.

Què cal fer per ser voluntari?
Posa't en contacte amb el Punt de Voluntariat de Tarragona. Allí t'informaran de les ofertes de voluntariat que tenim a La Muntanyeta. Tu explicaràs les teves inquietuds, què t'agradaria aportar, quina és la teva disponibilitat... I allí t'orientaran sobre el lloc que més encaixa amb el teu perfil. Posteriorment, ens posarem en contacte amb tu per conèixer-nos i iniciar la formació prèvia a l'acció voluntària.

Ser voluntari implica alguna obligació o compromís?
Ser voluntari és altruista, per tant, es pot ser voluntari sempre que hi hagi ganes i disponibilitat. Si ets voluntari de La Muntanyeta, només et demanem que compleixis amb els horaris i compromisos acordats. És clar que, si mai tens algun inconvenient, com ens pot passar a tots, només cal que ens avisis amb antelació.

Quant temps dura el voluntariat?
Fins que tu ho decideixis. Mentre tinguis ganes i il•lusió, sempre hi haurà alguna tasca a desenvolupar en defensa de les persones amb paràlisi cerebral.

Què hi guanyo?
Una experiència que estem segurs que et serà molt gratificant. A més, des de l'entitat t'oferirem formació gratuïta a la qual tindràs la possibilitat d'accedir, i que et permet adquirir nous coneixements. T'oferim formar part d'una gran família i, per tant, tindràs dret a tots els avantatges que s'ofereixin al nostre col·lectiu.