Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Ja tenim aquí un nou número de la revista Junts!

Portada revista Junts primavera 2017

Doncs ja la teniu aquí, la Revista Junts! Com sempre, us expliquem tot de coses interessants referents a La Muntanyeta. Que gaudiu de la lectura!

Descarregueu-vos la revista en format pdf

Un nou número de la revista Junts!

Arriba la primavera i amb ella surt a la llum un nou número de la revista Junts. Veureu que hem estrenat un nou disseny, i com sempre, us expliquem tot de coses interessants, com l'aventura del calendari #2016solidari o els avenços del projecte La Muntanyeta Bonavista. Que gaudiu de la lectura!

Descarregueu-vos la revista en format pdf

 

 

Boccia, un esport paralímpic, a la revista Junts

Fotografia de portada a la revista Junts

La Boccia és un esport paralímpic poc conegut, però al nostre centre el practiquem cada dilluns. Hi ha alguns nois, a més, que participen en competicions d'àmbit català. Si en voleu saber més, no us perdeu el darrer número de la revista Junts, on també us donem detalls del projecte d'ampliació de serveis de La Muntanyeta.

Que gaudiu de la lectura!

 

 

Els desitjos dels nois i noies de La Muntanyeta, al número 5 de la revista Junts

En el número cinc de la revista Junts hi trobareu els desitjos que van expressar els nois i noies del nostre centre en la celebració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. També hi trobareu una entrevista a l'actual presidenta de l'entitat, Rosa Rizo, i un reportatge sobre l'experiència de volar en globus dels nois i noies del taller ocupacional. Això i molt més!

Número 5 de la revista Junts (pdf)

 

Les notícies més fresques, al número 4 de la revista Junts!

El tercer número de la revista Junts ja és aquí!

Ja tenim aquí el tercer número de la revista Junts! Esperem que gaudiu de la lectura!

 

 

El número 2 de la revista Junts

Ja podeu gaudir de la lectura del segon número de la revista Junts, on hi trobareu un reportatge sobre l'esquí adaptat, entre d'altres qüestions. No us la perdeu!

 

 

Primer número de 'Junts'

Us presentem el primer número de la revista Junts, de l'Associació provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) - La Muntanyeta. Que gaudiu de la lectura!

Revista_APPC__octubre_2012.pdf