Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Per una Muntanyeta de somriures...

campanya socisSempre ens hem sentit emparats per la ciutadania de Tarragona, i això ens omple de satisfacció. Però amb la situació econòmica actual, amb retallades i impagaments per part de les administracions, ara més que mai necessitem la vostra complicitat per tirar endavant el nostre projecte.

Sabem que la situació és complicada també per a molts de vosaltres. Per això qualsevol petita aportació és benvinguda. La quota i la periodicitat de la teva aportació la decideixes tu, ja que sabem que ens trobem en un moment econòmic complicat per moltes famílies i tot suma, per això qualsevol petita aportació és benvinguda. Amb petits grans d'arena s'aconsegueixen muntanyes de somriures!

Per què busquem nous socis?

Tenim clar que les persones amb paràlisi cerebral no poden patir una minva de la qualitat assistencial dels nostres serveis. Per això, en aquests moments de dificultats econòmiques, l'entitat ha de fer front a les retallades i als incompliments de les administracions a través d'altres vies de finançament. Per això volem implicar la ciutadania i sumar més suports al nostre projecte, perquè sigui una realitat gràcies a l'esforç conjunt de tots plegats.

A què destinem els diners dels socis?

Íntegrament, a finançar les teràpies i activitats que es duen a terme al centre. L'entitat és pionera en l'aplicació de teràpies alternatives, com la teràpia amb gossos o la hipoteràpia, que milloren la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral.

Què t'oferim com a soci de La Muntanyeta?

Obtindràs un certificat anual vàlid a efectes fiscals per deduir la teva aportació solidària. També estaràs informat de tota l'activitat que desenvolupa el centre a través de butlletins electrònics i la revista de La Muntanyeta. Un cop a l'any podràs visitar les nostres instal·lacions per conèixer de primera mà la tasca de l'entitat i tindràs dret a tots els avaantatges que s'ofereixin a la família de La Muntanyeta.

Aquí pots descarregar-te el tríptic per fer-te soci (pdf)

Per una Muntanyeta de somriures...

...Fes-te soci!

La teva col·laboració contínua és el millor suport perquè persones amb paràlisi cerebral millorin la seva qualitat de vida, ara, demà i sempre.

Per a fer-te soci emplena el següent formulari de domiliació bancària amb totes les teves dades personals. Si ho prefereixes, també pots contactar-nos per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ,">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , per telèfon al 977 217 604 o personalment a: Fundació la Muntanyeta, Muntanya de Sant Pere s/n , 43007 Tarragona.

Tots els ingressos es fan al compte de la Fundació La Muntanyeta: 2100-3503-38-2200134726 (La Caixa)

Tots els donatius realitzats a la Fundació La Muntanyeta tenen dret a una desgravació en l'IRPF. Consulta els beneficis fiscals de les donacions.

Generated with MOOJ Proforms
* Informació requerida
Nom i cognoms *
NIF *
Email *
Adreça *
Població *
Província *
Codi postal *
Telèfon *
Banc o caixa *
Número IBAN * Codi Internacional de Compte Bancari
Nom i cognoms del titular *

Senyor director: Li prego que atengui amb càrrec al meu compte/llibreta els rebuts que li presentarà la Fundació La Muntanyeta per les quantitats indicades

Accepto *
Import (en EUROS) * Pot indicar qualsevol quantitat (p.ex. 25€, 50€, 100€, etc.). Per indicar decimals utilitzi el punt '.' enlloc de la coma ',' (p.ex. 199.99)
Periodicitat *
Mensual
Trimestral
Anual
Aportació única

Llegir condicions de privacitat

He llegit la clàusula sobre protecció de dades de la pàgina web de La Muntanyeta i accepto el tractament de les dades personals

Accepto *