Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Concert solidari de la soprano Begoña Alberdi

La soprano Begoña Alberdi, acompanyadimatge 8a de les formacions musicals del Conservatori de Tarragona i del Cor de la URV, oferirà, el proper diumenge 24 de febrer a les sis de la tarda, un concert solidari a favor de La Muntanyeta.

Ens fa molta il·lusió poder anunciar-vos aquest acte, ja que es tracta d'un esdeveniment d'alta qualitat i al mateix temps solidari, que tindrà lloc a la Sala August del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Begoña Alberdi és una soprano amb una destacada carrera tant en el món de l'òpera com en el del teatre Cartell concertmés rupturista i innovador, i ha compartit escenari amb estrelles de la talla de Monserrat Caballé, Giovanna Casolla, Plácido Domingo o Josep Carreras. Així doncs, es presenta una gran oportunitat per poder gaudir d'un esdeveniment d'alta qualitat musical.

Les invitacions per accedir al concert, que estarà presentat per la periodista vallenca Raquel Sans, es poden recollir a les oficines d'administració de l'APPC i també a les oficines del Conservatori de Música de Tarragona. També es poden adquirir a través d'aquesta pàgina web, en un formulari que trobareu tot seguit*. Amb aquesta invitació, es fa un donatiu de deu euros a favor de La Muntanyeta. I, si encara no s'han esgotat, també estaran disponibles el mateix dia del concert a la taquilla del Palau.

Per qui no hi pugui assistir, també hi ha disponible una fila zero per fer el donatiu a La Muntanyeta. Ho podeu fer al següent número de compte de la Fundació La Muntanyeta: 2100-3503-38-2200134726 (La Caixa) o bé a través del mateix formulari que trobareu a sota.

En aquests moments de dificultats econòmiques, actes com aquest són molt importants per poder mantenir la qualitat dels nostres serveis, ja que ens serveixen de suport per tirar endavant. A més, a banda de la participció de Begoña Alberdi, comptem amb la col·laboració i implicació de la Diputació de Tarragona, de l'Ajuntament de Tarragona i del Palau Firal i de Congressos de Tarragona, així com també de la Universitat Rovira i Virgili. Des d'aquí, volem agrair a aquestes administracions i també a totes les persones involucrades en que aquest acte sigui un èxit, els seus esforços i la seva dedicació.

Esperem que no hi falteu! Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

*Per qüestions organitzatives, les invitacions amb un donatiu de deu euros es podran adquirir a la taquilla del Palau de Congressos a partir de les cinc de la tarda, una hora abans del concert.