Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Ratolí Facial - Enable Viacam i Swich Viacam

May 22, 2014 1971
Default Image
L' Enable Viacam ( eViacam) és un substitut del ratolí que mou el punter a partir de…

Projecte TACRAU, Taller de Creació Audiovisual

May 22, 2014 2194
Default Image
Al 2011 es va dur a terme el I Concurso Nacional de Proyectos en Tecnologías de Apoyo y…

Píndoles Informatives

Apr 03, 2014 2092
Default Image
PÍNDOLES Les Píndoles Informatives és un projecte en el qual dos alumnes de l'escola són…

Game- Abling

Apr 03, 2014 2365
El Game-Abling és un projecte europeu, el que significa que es desenvolupa conjuntament…

Tafaner Digital

Mar 31, 2014 1688
Default Image
El Tafaner digital neix amb la intenció d'informar a tot el personal de l'APPC de tots…

Ratolí Facial - Enable Viacam i Swich Viacam

L' Enable Viacam ( eViacam) és un substitut del ratolí que mou el punter a partir de moviments del cap.
Per altra banda tenim el Switch Viacam que també es un projecte de desenvolupament tecnològic i de codi obert. És tracta d'un emulador de commutador ( polsador) basat en una càmera web que permet configurar una àrea concreta dins la qual es detecta el moviment, i s'acciona el clic del ratolí o la pulsació.

Per si algú no li ha quedat clar, mireu aquest vídeo on els fisios de taller ens mostren un exemple.

 

Projecte TACRAU, Taller de Creació Audiovisual

Al 2011 es va dur a terme el I Concurso Nacional de Proyectos en Tecnologías de Apoyo y Comunicación, impulsat per ASPACENET. Des de l'APPC es va presentar el projecte TACRAU ( Taller de Creació Audiovisual) on és recollien tres projectes de l'escola que ja s'estaven duent a terme.

Aquestes eren la revista digital "Nou somriures" que feien la Neus Robert i els nens de l'Aula G, els vídeos del Lluis Booth i les cançons del Dimas que creaven amb diferents nens, depenent de l'aula on es trobaven.
Ser un dels projectes guanyadors va permetre comprar material nou per als projectes com polsadors, càmera de fotos adaptada, teclat de conceptes intellikeys, entre d'altres.

Actualent aquest projectes es continuen desenvolupant.

 

 

 

Píndoles Informatives

PÍNDOLES


 Les Píndoles Informatives és un projecte en el qual dos alumnes de l'escola són els encarregats de formar /informar de novetats tecnològiques ja siguin programes, aplicacions, etc.

El Martin fa l'explicació teòrica i l'Ayoub fa una demostració pràctica a alguna de les aules de l'escola, i posteriorment s'edita un vídeo per tal de poder mostrar-ho a tothom.
De moment en porten tres, i ho estan fent molt bé, així que si les voleu veure aquí us deixem els enllaços.


 

Makey Makey:

 

Photopeach:

 

Symbaloo edu:

 

Realitat augmentada 

 

Game- Abling

 

El Game-Abling és un projecte europeu, el que significa que es desenvolupa conjuntament amb altres països de la Unió Europea com Grècia i Ucraïna. L'objectiu és desenvolupar una plataforma de jocs interactius adaptats per a persones amb paràlisi cerebral.

Un grup de recerca de la Universitat Rovira i Virgili són els qui estan desenvolupant la part tècnica, a través d'unes càmeres Kinect que permetran als usuaris interactuar amb les consoles a través de gestos o la pròpia veu, sense necessitat de fer-ho de la manera tradicional.
Tot i que el projecte es va iniciar fa més d'un any, aquestes darreres setmanes han començat a fer les proves aquí al centre amb alumnes de l'escola com l'Alba, l'Ayoub i el Mohamed, el Kédar i el Martin.
Les persones de l'APPC que estan desenvolupant el projecte són la Mabel i el César, així que si teniu alguna pregunta no dubteu a preguntar!

Tafaner Digital

 

 El Tafaner digital neix amb la intenció d'informar a tot el personal de l'APPC de tots aquells projectes, relacionats amb les Noves tecnologies, que s'estan duent a terme ,altres que es comencen a desenvolupar i alguns que potser tu mateix pots proposar.
Tot i trobar-nos en el moment històric de més accés a la informació i d'un nombre més ampli de canals com són les reunions, el correu electrònic, butlletins, pàgina web, etc., de vegades tenim sensació de no assabentar-nos de tot. A l'APPC es couen molts projecte i de vegades ens sonen títols i algunes paraules relacionades però no tenim clar del tot "de què va" aquell projecte o si es pot col.laborar d'alguna manera.  En aquest espai podreu trobar tota aquesta informació i les darreres novetats.