Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Hidroterapia/Taller/Resi

HIDROTERÀPIA TALLER/ RESIDÈNCIA

És una activitat que es du a terme als serveis de Taller i Residència i que utilitza com a mitjà de treball espais aquàtics tancats (la piscina), aprofitant les propietats de l'aigua amb objectius terapèutics.


Hi ha tres grups diferenciats de treball:

- El grup HALLIWICK: l'objectiu és aconseguir un desplaçament autònom (sense l'ajuda de flotadors) per l'aigua mitjançant un treball grupal. A més es duen a terme objectius específics de manera individual en funció de les necessitats específiques de cada usuari, combinant-los amb sessions de psicomotricitat aquàtica.

- El grup de NATACIÓ TERAPÈUTICA: es realitza de manera individual un treball actiu de natació a la piscina gran amb l'objectiu de mantener o potenciar l'estat múscul-esquelètic i cardiorrespiratori.

- El grup de TERÀPIA DE MOBILITZACIONS PASSIVES I RÍTMIQUES: es basa en moure de manera global i pausada a l'usuari per aconseguir mobilitzar les articulacions, descomprimir les vèrtebres i estirar els músculs segons les seves necessitats. Aquesta teràpia també té un efecte de relaxació i benestar.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Área de fisioterapia

Sandra García Barrero

Mar Puig Esteban

Isabel Ruiz de Haro