Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Hidroteràpia

DSCF8385 MediumLa Hidroteràpia és la utilització de l'aigua com a agent terapèutic, en qualsevol forma, estat o temperatura ja que és la conseqüència de l'ús d'agents físics com la temperatura i la pressió. El terme procedeix del grec Hydro i Therapia (θεραπία, curació). És una disciplina que s'engloba dins de la balneoteràpia, fisioteràpia i medicina (hidrologia mèdica) i es defineix com l'art i la ciència de la prevenció i del tractament de malalties i lesions per mitjà de l'aigua. En les seves múltiples i variades possibilitats (piscines, dolls, banys, bafs ...) la hidroteràpia és una valuosa eina per al tractament de molts quadres patològics, com traumatismes, reumatismes, digestius, respiratoris o neurològics.
Les propietats terapèutiques de l'aigua ens permeten establir la base en el tractament de les alteracions dels pacients. Aquestes són:
la dinàmica, a través d'aixetes a pressió s'incrementa la pressió s'incrementa també en l'organisme el retorn venós i exercim un efecte relaxant sobre el pacient mecànica, a través de massatges s'incrementa la temperatura del cos química, per mitjà de l'addició a l'aigua d'altres components.

Amb la col·laboració de:

ematsa ok

HIDROTERÀPIA

Hidroterapia/Taller/Resi

Default Image
HIDROTERÀPIA TALLER/ RESIDÈNCIA És una activitat que es du a terme als serveis de Taller…

Cavallets de mar: Habilitats motrius dins el medi aquàtic

cavalletsdemar
Cavallets de mar: Habilitats motrius dins el medi aquàticAPPC TARRAGONA. Escola…

L'activitat a la piscina

bolas agua
La actividad en la piscinaLes activitats d'hidroteràpia, a més de l'aspecte lúdic i de…