Webmail APPC   |   Qui som?   |   On som?   |    Contactar

 1344297219 FaceBook 24x24 1344297235 Twitter 24x24 1344297239 Google 24x24 1344297242 Youtube 24x24

Fisioteràpia

La Fisioteràpia constitueix una professió autònoma i amb identitat pròpia dins l'àmbit sanitari, l'objectiu és preservar, restablir i augmentar el nivell de salut.

fisioterapiaTé com a finalitat millorar les condicions de vida de la persona i de la Comunitat i, específicament, la prevenció, la promoció, el manteniment i la recuperació de la funcionalitat mitjançant qualsevol dels mitjans manuals, físics i químics al seu abast...

La Fisioteràpia reconeix la salut com un dels valors més fonamentals de la condició humana i, per tant, el seu exercici ha de vetllar perquè el dret a gaudir-se satisfaci en la major amplitud possible, posant a l'abast de la població, els mitjans que siguin de la seva competència.
QUÈ ÉS LA FISIOTERÀPIA PEDIÀTRICA?

És el tractament de qualsevol afectació en la infància, tant aguda com crònica, que pertorba el desenvolupament motor i, per tant, limita el potencial per la independència en la vida adulta.

On reben assistència els nens? On treballen els fisioterapeutes?

Els nens reben assistència i tractament en l'entorn que els sigui més adequat: Els nens amb malalties agudes a l'hospital, els nens amb necessitats especials a l'escola ordinària i / o especial, els nens petits a la guarderia, a nivell ambulatori, en serveis de desenvolupament infantil i atenció precoç, en centres de salut i també a casa seva. Els fisioterapeutes pediàtrics treballen als hospitals, escoles i cada dia més en l'entorn natural del nen com el domicili, guarderies i també a nivell ambulatori a prop de la seva comunitat.

Quines són les afeccions que requereixen tractament?

Afeccions agudes com meningitis, infeccions respiratòries, cremades, malalties malignes, anomalies congènites, deformitats cardíaques. Afeccions que no amenacen la vida, com aquelles que deriven de posicions incorrectes, accidents menors o fractures. Afeccions cròniques com malalties neuromusculars, malalties metabòliques, alteracions de la postura i moviment degudes a una lesió del sistema nerviós central, retard mental, dèficit visual o malaptesa motora. Totes aquestes condicions poden limitar la independència a la vida adulta. Molts nens amb dificultats d'aprenentatge es beneficien de tècniques especials de la Fisioteràpia que estimulen el desenvolupament de respostes adequades i milloren la coordinació.

FISIOTERÀPIA

Fisioteràpia Taller/Residència

Default Image
FISIOTERAPIA La fisioteràpia és una tècnica que empra mitjans físics amb l'objectiu de…